Omkonst - Annonsera
::startsida ::sök ::arkiv ::vår policy ::prenumerera ::annonsera ::länkar ::kontakt


ANNONSERA PÅ OMKONST

Omkonst har 35 000-40 000 besökare i månaden. Vi når en mycket initierad och engagerad konstpublik. Bland läsarna finns exempelvis de yrkesverksamma konstnärerna, galleristerna och utställningsansvariga på offentliga och privata konstinstitutioner samt elever och lärare på konstutbildningar på såväl högskole- som förberedande nivåer. Vår publik är spridd över hela landet.

Nättidskriften Omkonst erbjuder annonsutrymme i högerspalterna på förstasidan. Vi har även tre toppbanners överst på sidan. För mer information om dessa, kontakta webbansvarig (se kontaktinfo nedan)

Vi kan formge er annons (om den inte är alltför avancerad) utifrån levererat material i form av text, logotype med mera. Vi tar även emot färdiga annonser i formaten jpg, png och gif. Annonserna kan göras klickbara och länkas till er hemsida.

Minimitiden för annonsering är en vecka. Annonser kan bytas eller ändras fortlöpande under utställningssäsongen. Vid annonsering under en hel säsong ingår byte av annons utan extra kostnad.

För prisuppgifter och mer information kontakta:

Leif Mattsson, webbansvarig och grafisk formgivare
Epost: leif@omkonst.se Mobil: 073-642 13 14

 

Tillbaka till startsidan för omkonst